neděle 10. ledna 2016

Bilanční

Už deset dní je nový rok a já se pořád nemůžu dostat k tomu, abych napsala další příspěvek do blogu. Před vánoci nebyl čas a nálada, po vánocích se mi nechtělo a po Novém roce nějak nebyla chuť. A to si někteří čtenáři i mailem stěžují, že svůj blog zanedbávám. No, není jednoduché být populárním autorem, je to závazek. (Kdyby tady byly smajlíky, tak jich dám tak pět.)
Tohle je foceno 25.12.2015 před domem, nikoli v nějakém skleníku.

Takže trošku bilance – začala jsem psát v květnu, do prosince napsala 34 příspěvků, to je víc jak čtyři na měsíc, myslím, že to je slušné a kritiku frekvence mých příspěvků neberu (a vůbec tím nenarážím na poznámky své kamarádky).

Stránka byla otevřena 2897krát, což je hezké, i když jsem si vědoma, že mnohé otevření bylo následováno okamžitým zavřením, když dotyčný/á nenašel/nenašla, co hledali. Ale jsem vděčná za každého čtenáře a doufám, že občas pobavím.

V letošním roce nechystám žádné převratné změny. Asi nikdy to nebude nějaký lifestylový blog s čučavými fotografiemi interiéru (přála bych vám vidět chodbu v mém domě, kterou jsem kvůli pejskovi zbavila koberce i téměř všeho nábytku, takže jí domácky říkám holochodba), foodstylový blog se sliny vzbuzujícími obrázky jídel s recepty (jak dopadl můj první a poslední pokus jsem popsala v červnu), o módě ani nemluvě, fotky mých módních kreací jsem ochotná zveřejnit, až mé míry budou modelkovské, to jest nikdy.

Takže to dál bude blog mých postřehů a zážitků, jak je život přinese, a samozřejmě i nějakých příběhů o mém štěňátku, které má 36 kilo a je roztomilost sama (a moje nohy samá modřina).

Přeji všem hezký nový rok 2016.





2 komentáře:

  1. Tak já to číst budu Jani a už se těším a to máš ibišek tu růžovou nádheru ? Měj se krásně a piš básně nebo to co doposud 😉😉😀

    OdpovědětVymazat
  2. To není ibišek, ale stromková růžička a prostě ještě v prosinci nevzala zimu jako roční období na vědomí :-)

    OdpovědětVymazat